***SÄSONGEN 2011/2012***

Kvartsfinal.

Ocarina Blacksox - Suntrip 7-8 sd

Detta blev tyvärr sista matchen för denna säsongen.

Suntrip började denna matchen klart bäst och hade många vassa chanser men det var vi som tog ledningen med 1-0.

Efter detta får Per en mycket märklig utvisning, bollen studsar i magen men domaren hittar en hands. Suntrip tar vara på läget och kvitterar till 1-1. Kort senare åker vi på ytterliggare en utvisning. Conny trycker en Suntrip spelare i ryggen och pojken flyger som en döende svan över sargen. Även denna gången straffar Suntrip oss och sätter 2-1.

Här gör jag som domarna. Lägger referater (läs pipan) på hyllan och tackar för denna matchen.

.

.

.

.

Jämnt blev det i alla fall inför andra perioden. 3-3?.

I andra perioden får vi de "enkla" målen och rinner iväg till en 7-4 ledning. Vi blir dock nervösa och verkar rädda för att förlora trots ledningen. Enkla markeringsmissar gör att Suntrip kommer tillbaka. Med dryga minuten kvar tar Suntrip time out och 25 sekunder senare är matchen vänd till 7-7. Övertid väntar.

Matchen avgörs med knappa minuten kvar av sudden. Suntrips Fredrik Jansson kommer in från vänster i vår zon och stänker upp den i bortre krysset.

Det blev en tung förslust. Suntrip har ett mycket bra försvar och en giftig förstafemma.

Nu laddar vi för spelarfesten på lördag.

Strutar: ?

______________________________

Ocarina Blacksox - FC Torekow 6-7 (?-?, ?-?)

Ref saknas pga magsjuka....

Strutar: Loffe 3, Mange 3.

Ocarina Blacksox - Munka Kings 5-4 (3-1, 2-3)

Vi ledde denna match med 3-0 och 5-2 men bjöd in Munka gång på gång. Vi fick i alla fall med oss tre poäng.

+ Björs med 4 poäng.

+ Sköld som räddades ett flertal gånger.

+ Pers volley.

Strutar: Björsing 2, Mange 1, Per 1, Rickard 1.

_______________________________

Rovers - Ocarina Blacksox 8-14 (4-7, 4-7)

Vi hade endast med oss 7 utespelare till denna matchen medans Rovers kom med en trupp på 11 pers. Rovers saknade sin färgstarke målvakt Dan så de hade lånat in Anders från Västkustfastigheter.

Vi började matchen på ett bra sett och medans vi förde spelet försökte Rovers ställa om snabbt med kontringar. Rycket i första kom när vi la ett snabbt frislag och medans Roversspelarna stod och gnällde på domarna satte vi bollen i nätet. Lite slarv i slutet av första gjorde att Rovers kom tillbaka in i matchen.

I andra fortsatte vi att mala på mot Rovers mål. Matchen stängdes på precis samma sätt som i första. Rovers hängde på de gråklädda och vi slog ett snabbt frislag, Lejon kom fri och zorrade in bollen.

Det blev minst 2 poäng av utespelarna i Ocarina och även Jimmy lyckades fixa till en assist i protokollet.

+ till Conny med 3+3 och Pontus med 3+2.

Strutar: Conny 3, Pontus 3, Björsing 3, Lejon 3, Nicko 1, Per 1

Västkustfastigheter - Ocarina Blacksox 4-6 (3-1, 1-5)

Tuff match väntade mot snabba mäklarna i Västkustfastigheter. Jimmy i kassen fick lämna återbud och Krilles telefon verkade trasig då fick backklippan Jim dra på sig masken och hoppa in i kassen.

Vi fick en smakstart i denna match med ett tidigt ledningsmål men sen tog skärpan slut. Mäklarna kontrade när vi slarvade och hade en rättvis 3-1 ledning i halvtid.

I andra tog vi tag i det mycket tack vara Mange som var andra halvleks gigant. Även Jim i målet räddade oss vid ett flertal tillfällen. Vi åt oss i kapp och vid ställningen 4-4 trampade Pontus in köksvägen och plockade hem alla tre poängen. Matchen punkterade när Mange Himmelfarb stänkte in en säker straff.

Är Västkustfastigheter på detta dåliga humöret i slutspelet så tag vi dom gärna redan i kvartsfinalen.

Strutar: Mange 3, Conny 1, Lejon 1, Pontus, 1

________________________________

Dynamo Utmarken - Ocarina Blacksox 3-3 (2-1, 1-2)

Många ordinarie saknades när vi möte fjolårsfinalisten Dynamo Utmarken (som märkligt nog missar slutspel i år).

Vi började matchen ganska ok och det känndes som vi hade mest boll. Lejon fixade ledningen efter drygt halva perioden. Men på de sista 40 sekunderna släpper vi först 1-1 och sedan 1-2. Här var det alldeles för lamt i försvaret.

I andra gör vi lite förändringar och vi lyckas åter hitta vinnarspåret. Lejon gör 2-2 och även 3-2.

Med minuten kvar dräller vi åter igen i försvaret och Dynamo kvitterar till 3-3.

Detta blir även slutresultatet. Vi har mycket chanser men avsluten hamnar allt för ofta en halvmeter över målet. Jesper i Dynamos mål gör även en del svettiga räddningar.

+ i vårt lag till Lejon, med tre baljor.

+ även till domarna som håller en jämn nivå.

Strutar: Lejon 3

FBC Trident - Ocarina Blacksox 4-9 (3-6, 1-3)

Vi startade denna matchen på ett strålande sätt. Trident slarvade i försvaret och det utnyttjade vi flera gånger. Efter 13 minuter hade vi en säker 6-0 ledning och då var det nog många som tänkte på det tidigare mötet mot Trident som slutade 15-1. Vi slarvade och tappade allt under 2 minuter och Trident tilläts göra 3 raka baljor på oss. Detta blev också resultatet i halvtid.

I andra hittade vi tillbaka till spelet. Till sist blev det en ganska så enkel seger och det märkets att Tridents 5 tappra krigare mattades ju längre matchen gick.

Strutar: Conny 3, Lejon 2, Per 1, Kent 1, Björsing 1, Pontus 1.

Lokaltidningen - Ocarina Blacksox 8-4 (3-2, 5-2)

En tuff match mot Lokaltidningen väntade där seger hade gett oss ett rejält grepp om andraplatsen.

Vi börjar ganska hyfsat de första minuterna och tar ledningen men sedan stöter vi på problem när LTs tokpress fortsätter.  Resultatet är fortfarande jämnt och de känns som vi kommer vända det i andra.

I andra gör vi lite enkla misstag och LT hugger direkt på de chanserna. Sista delen av andra halvlek läggs det mesta energin på domarna och vi är aldrig riktigt närma att hämta igen underläget.

Strutar:Lejon, Conny, Jim, Mange

Ocarina Blacksox - Suntrip 5-7 (?-?,?-?)

Enligt en "flytande" spelare i Suntrip så gjorde de en bra match.

Enligt andra rykten hade Suntrips målvakt en otrolig tur genom hela matchen.

Uppdaterat senare: Suntrips målvakt Erik gjorde en kanonmatch och Suntrips ledning bör lägga fram ett kontraktförslaget inför nästa säsong innan andra klubbar rycker i han.

Strutar: Loffe, Kekke, Mange, Björsing, ?.

Ankan United - Ocarina Blacksox 4-10 (0-5, 4-6)

Efter drygt fem minuter så ledde vi denna matchen med 4-0, redan där kändes den nästan avgjord. Vi fick in ytterliggare ett mål och hade med oss 5-0 till andra halvlek. Det kunde gott varit en tre fyra mål till..

I andra kommer Ankan ikapp lite men det blir aldrig någon spänning i denna match.

+ till Mange (6 poäng) och Per P. (5 poäng)

Strutar: Per P 3, Lejon 3, Jim 1, Björsing 1, Mange 1, Conny 1.

_________________________________

Ocarina Blacksox - Dreamteam 3-5 (3-2, 0-3)

Seriefinal mot Dreamteam och kanske sista chansen att sätta press på serieledarna.

Vi gick ut direkt och tog denna chansen. Lejon gjorde både 1-0 och 2-1. Sedan avlöste chanserna varandra och endast de två stolparna höll oss från ytterligare mål. Nicko lyckades senare peta in ett mål efter pass av Björs och ställningen var 3-2 i halvtid. De kändes bra.

I andra blir det en annan spelbild. Dreamteam får mer boll och Jimmy räddar oss ett par gånger. Dreamteam lyckas med att göra "fulmålen" och vinner matchen med 3-5. Vi gör ett tappert försök utan målvakten i slutet men kommer inte till de riktigt heta lägena.

Nu gäller det att försvara andraplatsen serien ut.

Strutar: Lejon 2, Nicko 1

Munka Kings - Ocarina Blacksox 2-13 (1-3, 2-10)

Vi började i ett högt tempo och fick 3-0 ganska tidigt i första halvlek. Munka lyckades peta in en boll innan halvtid och hade Munka varit ite hetare så kunde resultatet varit jämnare.

I andra går vi ut och spelar ut de. Snygga ryss-anfall av förstafemman och tunnlar av Lejon gjorde att resultatet drog iväg. Även Kekke hade hittat tillbaka med sitt knackskott.

Hansson i målet gör även han en stabil insats.

Strutar: Lejon 5, Kekke 3, Björsing 2, Loffe 2, Mange 1.

__________________________________

Ocarina Blacksox - Rovers 3-3 (?-?)

Tyvärr bröts vår förlustfria rad i denna matchen.

Vi spelade bra första fem minuterna. Rovers gör två riktiga skitmål som vi reducerar på båda gångerna. De gör även 3-2 och vi reducerar igen. Detta var en match med mycket utvisningar och ganska mycket snack även från oss och vi trillar in i deras hafs spel som aldrig gynnar oss. Vi trycker på bra i slutet men de håller tätt och det slutar 3-3.

Känns som en förlust trots resultatet.

Tack till wildcarden Johan Hagbom och Mattias Persson som ställde upp för oss.

Strutar: Lejon, Glenn, Wild (?)

___________________________________

Ocarina Blacksox - Dynamo Utmarken 10-4 (6-1, 4-3)

Dynamo började i ett högt tempa och skapade många vassa chanser i början men efter att Björsing spräckt nollan så rullade detpå och i halvtid hade vi en ledning med 6-1.

I andra tröttnade våra tre backar lite och vid ställningen 8-4 tog vi en time out och gick ner med 4 backar istället för tre.

De hjälpte och vi stängde matchen.

+ Jimmy, antagligen englaligans tryggaste målis.

+ Björs. Skjuter på allt som är vitt med hål i och står för 4 poäng.

Strutar: Björsing 3, Conny 2, Lejon 2, Lennwall 2, Glenn 1

Ocarina Blacksox - Västkustfastigheter 4-3 (2-2,2-1)

Det var dags för en tuff match mot mäklarna om topplaceringarna.

Matchen började på värsta tänkbara sätt när Ocarinas högerback (vi hänger inte ut några namn på hemsidan men jag tror han har nr 13 på ryggen) hjälpte Västkust till ledningen. Vi kvitterade sedan till 1-1 efter snyggt spel signerat Mange/Lejon. Men ännu en gång lyckas västkust ta ledningen efter en snabb spelvändning. Innan pausen hinner vi med ytterliggare en kvittering och ställningen är 2-2 halvtid.

I andra går vi ut och spelar upp oss. Lediningen tas med dryga tre minuter kvar och sedan lyckas Mange, Loffe, Björsing och Kekke döda de mesta av återstående tid.

Dock har mäklarna ett skott i ribban med sekunder kvar.

+ Mange/Loffe känns hur stabila som helst där bak.

+ Nicko fick stänka in en balja. Nu lossnar det.

- snacket med domarna... 2:an hängde i luften.

-självmål.....

Strutar: Glenn, Björsing, Lejon, Nicko

Ocarina Blacksox - FBC Trident 15-1 (6-0,9-1)

En match som vi dominerade från första tekning. Vi gjode några riktigt fina mål och när spelet stämmer som det gjorde idag så kommer även de turliga målen. Detta visade knackar-Kekke och volley-Jim prov på.

Det känns som vi har hittat rätt i vårat spel nu och fortsätter vi så här så känns det som ingen kan stoppa oss.

Plus i dagens match till Glenn som stod för 5 mackor och 1 balja och Lejon med 4 mål och 1 ass.

Även Jimmy i målet gör en grym match.

Strutar: Lejon 4, Loffe 3, Jim 2, Kekke 2, Björsing 2, Lenwall 1, Glenn 1.

Ocarina Blacksox - Lokaltidningen 7-3 (4-1,3-2)

En match där vi följde planen från första minuten. Vi gick tätt på de duktiga spelarna i LT.

Plus till Lejon som stod för 3+1 även plus till Jimmy som gjorde en bra match i målet.

Strutar: Lejon 3, Mange 2, Jim 1, Björsing 1,

Ocarina Blacksox - Ankan United 8-2 (2-2,6-0)

Äntligen var det dags för en lite lättare match mot jumbolaget Ankan United. Men detta blev inte den enkla promenadseger som vi hade tänkt oss på förhand. Ankan körde med en hög man-man markering vilket ställde till det för oss i första halvlek. 2-2 kändes som ett ganska rättvist resultat i halvtid.

I andra satte vi lite bättre fart. Björsing hängde upp ledningsmålet i taket men då hade domaren redan blåst av för en huvudskada. Rätt av domaren, fel av Kalle Anka spelaren som siktade på en oscar statyett. Men detta fick vårat lag att tända till och vi drog ifrån i målprotokollet.  I slutet gick det lite väl enkelt och Ankan fick känna på den tunga oktobertiden när höstlöven trillade in.

+ till Loffe som fixade 4 baljor och även Mange med sina 4 mackor.

Strutar: Loffe 4, Conny 2, Lejon 1, Jim 1, Björsing 1 (9 mål?, från protokollet)

Ocarina Blacksox - FBC Ayia Napa 5-4 (2-3,3-1)

Tidigt på säsongen så möte vi FBC Ayia Napa för andra gången och efter 5-5 i föregående möte så visste vi att det var en tuff match att vänta.

I inledningen är det vi som för spelet och kommer förbi deras enmanspress med snabba passningar. Detta leder till att Ayia drar på sig utvisning. Men i pp åker vi på en snabb spelvändning och frispelade Skog gör inget misstag vilket ger bortalaget en 1-0 ledning. Ayia drar sedan på sig ytterligare en utvisning och medan motståndarna lägger energin på domarna så petar vi in kvitteringen. Vi fortsätter att kontrollera matchen men Ayias vassa kontringar gör att ställningen i paus är Ocarina - Skog 2-3.

Andra perioden är liknande den första. Vi för spelet och Ayia har inte gett upp det här med domarna. Vi lyckas vända på matchen och leder med 5-3 med bara minuter kvar. Men bortalaget hade inte gett upp. "Kapten Ayia" reducerar till 5-4.

Ayia pressar på i slutet men försvaret och Tomas stänger igen.

3 goa sköna poäng.

2 duktiga målisar.

Ett gnälligt lag.

Strutar: Björsing 2, Kekke, Lejon, Glenn

FBC Ayia Napas referat av matchen hittar ni här.

Suntrip - Ocarina Blacksox 3-4 (1-3, 2-1)

Suntrip ställde upp med ett lågt försvar och satsade på kontringar. Trots att vi hade stort bollövertrag i första perioden så hade vi mycket svårt att få in bollen. Vi hade i alla fall 1-3 med oss till andra perioden och det kändes som att Suntrip började tröttna.

Men i andra gör vi vår sämsta period för säsongen. Suntrip kommer nästan ikapp oss och hade några riktigt vassa chanser i slutet.

Strutar: Loffe, Jim, Mange, Lejon

FC Torekow - Ocarina Blacksox 5-8 (1-2, 4-6)

Det blev en tung seger mot starka FC Torekow. Matchen svängde med chanser åt båda hållen och trots att vi hade ledningen stora delar av matchen så kändes det aldrig säkert.

Stort + till Kekke som lyckas sniffa fram mål från alla märkliga ställen.

Även Sköld i mål gör en strålande insats.

Strutar: Kent 3, Björsing 2, Lejon 2, Per 1

FC Torekows referat från matchen hittar ni här.

Dreamteam - Ocarina Blacksox 8-4 (2-1, 6-3)

Denna matchen kändes tuff på förhand och inte blev der bättre av att vi bara lyckades skrapa ihop 5 utespelare + wild Pierre. Vi stod dock upp bra i en period men i andra rasade det när vi tröttnade.

Strutar: Björsing 2, Mange, Pierre

Utv. Glenn

FBC Ayia Napa - Ocarina Blacksox 5-5 (3-1, 2-4)

Första matchen för året var mot nya laget Ayia Napa. Vi hade gott om folk med och ställde upp med tre forwardspar och två backpar.

Vi tog tidigt ledningen i matchen när nyförvärvet Glenn spelade in i mitten till Conny som hittade målet. Men efter det var det semestergänget som tog över. Med vassa kontringar och bra fart lyckades de gå ifrån till en 3-1 ledning mycket tack vare hårt krigande Skog. I slutet av första tar vi mer över matchen och vi skapar många giftiga chanser. Men Ayias duktiga målis står i vägen för samtliga.

Andra perioden blir en enorm kamp, vi hämtar in deras försprång med bla ett Zorromål av Lejon. Vi spelar runt bollen i våra anfall och kommer till bra avslut men samtidigt är det Ayia som har kondisen och stundtals hänger vi inte med i deras löpningar. Ayia Napa kvitterar sent till 5-5 ett resultat som känns ganska rättvist.

Strutar: Björsing 2, Loffe, Mange, Lejon.

***SÄSONGEN 2010/2011***

FINAL 2011

OCARINA BLACKSOX - DYNAMO UTMARKEN 3-2 (1-0)

Äntligen var det dags för final mot ett formstarkt Dynamo Utmarken.

Efter drygt halv perioden fick vi hål på Dynamo efter ett långskott av Per. Det fanns en hel del chanser till i perioden men inga fler mål gjordes.

I andra gör Dynamo 1-1 efter krigande framför vårt mål. De gör även 1-2 i miiten av perioden när vi spelar med en man mindre. Sen var det vår tur att spela power play och då gör Loffe 2-2.

I slutet av tredje tar dynamo en ny utvisning efter ännu en tackling vid sargen. Vi spelar med samma 4 gubbar som förra gången och även denna gång ger det utdelning. Mange tar upp bollen och passar till Björsing som avgör matchen med 3-2 målet med endast 5 sekunder kvar av matchen.

Guldet är klart och skumpan åker fram.

Strutar: Per, Loffe, Björsing

SEMIFINAL

DREAMTEAM - OCARINA BLACKSOX 4-5 (1-3)

Semifinal mot seriesegrarna Dreamteam, en tuff match på förhand.

Matchen startade inte riktigt som vi hade tänkt oss och Dreamteam tog ledningen redan efter två minuter. Men vi hittar snabbt tillbaka till spelet och innan perioden är slut så har vi lyckats vända matchen och leder med två bollar inför andra. Vi äger mycket boll och det känns som ett mycket rättvist pauseresultat.

I andra lyckas vi öka på ledningen både till 1-4 och 2-5. Dreamteam sätter en högre press och jobbar sig sakta in i matchen. 4-5 trycker de dit med 11 sekunder kvar men det blir ingen sista tekning och finalplatsen är klar.

Strutar: Per 2, Bansaug,  Björs, Mange,

KVARTSFINAL

OCARINA BLACKSOX - VÄSTKUSTFASTIGHETER 3-2 (1-1)

Efter två förluster mot västkustfastigheter i serien så var det inte mycket som talade för att vi skulle stå i semifinal.

I mitten av första perioden trixade Mange sig förbi mäklarnas försvar och rundade Becker i målet och vi hade fått den start vi behövde. Spelet böljade fram och tillbaka och medans vi försökte spela oss förbi deras lag så gick västkustfastigheter mer på snabba kontringar och skott från långt håll. I slutet av perioden lyckades en sådan kontring. 1-1 i paus. Något som inte kändes helt rättvist då mäklarna gick lite på knäna i slutet av perioden.

I andra perioden blev det ställningskrig och nästa mål kändes grymt viktigt. Västkust tog ett stort steg mot semin när ett frislag från sargen letade sig in mellan muren och förbi en annars storspelande Jimmy i mål.

Någon minut senare kvitterar vi genom en "drömstyrning" upp i krysset av Per.

Nu lutar det mot övertid. Västkust kommer till två vassa avslut den sista minuten men Jimmy lyckas kasta sig och rädda båda lägena, helt matchavgörande.

Mäklarna tar time-out med minuten kvar och då toppar vi upp med Mange, Loffe, Jim och Björsing den sista minuten. Något som ger utdelning när Björsing dribblar sig in i mitten och skjuter ett hård skott i höger kryss med endast 12 sekunder kvar.

Med målisen ute gör Västkust ett tappert försök i slutet men Mange dödar matchen i sarghörnan och semifinal platsen är klar!

Strutar: Mange, Per, Björsing

OCARINA BLACKSOX - ANKAN UNITED 2-5 (1-4, 1-1)

Vi håller kvar den jämna formen.

Någon sa att vi mörkade inför slutspelet, får hoppas att det stämmer.

Strutar:

____________________________________

VÄSTKUSTFASTIGHETER - OCARINA BLACKSOX 13-5 (6-1, 7-4)

Västkustfastigheter hade mer att spela för och körde enkelt över oss.

Dom har mer fart, bättre passningar och mer ork.

Bara att bita i det sura och ta nya tag till nästa match, laget som får västkustfastigheter i kvartfinal bör känna sig lite oroliga.

Beröm till Berg och hans domarkollega som höll en bra nivå matchen igenom.

Strutar: ?

SUNTRIP - OCARINA BLACKSOX 0-6? (W.O)

Suntrip fick inte ihop lag och lämnade där med W.O.

Kan det varit så att Hagbom och bröderna Nilsson var mer intresserade av Rögle än innebandy???

OCARINA BLACKSOX - MUNKA KINGS 2-5 (1-2, 1-3)

Måndagsmatch mot slutspelskrigande Munka Kings och vår usla form håller i sig.

Munka spelar med ett tight tillbakadraget försvar men ställer om blixtsnabbt med kontringsbollar mot bröderna Troedsson. Även när de rullade bollen i deras anfallspel var det med mer fart och fantasi. Vi har mycket boll men kommer inte till de riktigt vassa avsluten och när vi väl gör det så står en het Tore i Munkas mål i vägen.

Strutar: Lejon, Kent

OCARINA BLACKSOX - ROVERS 7-13 (6-4, 1-9)

Vi leder med 5-0 efter drygt 10 minuter och förlorar med 7-13.. SJU-TRETTON. Katastrof.

Strutar: ?

OCARINA BLACKSOX - VÄSTKUSTFASTIGHETER 5-4 (2-1, 3-3)

Det blev en tuff match mot de slutspelskrigande mäklarna.

Västkustfastigheter började i en hög två mans press och trots ovanan så lyckades vi ofta komma förbi deras kamikazepiloter som störtade mot oss. Vi fick en ledning med två bollar och inte ens Becker i målet skrämde oss längre. Men sargkrigande Kicke, löpvilliga Lambert och en hårdskjutande 0,1 ton back hade inte gett upp.

I andra lyckades de först kvittera och sen ta ledningen med två bollar. Vi fick ordning på spelet igen och när deras pressande anfallare började ta slut så var det vi som rullade bollen och kom till de flesta målchanserna. Avgörande målet kom med endast minuten kvar att spela.

Med 10 sekunder kvar tar Loffe en taktisk två för avstånd något som gav han en rejäl värdeminskning av mäklarna.

Jimmy håller oss kvar i matchen med några svettiga räddningar i mitten av andra perioden och i sista minuten tog han även hjälp av sin kompis "ribban".

Även ett plus till Ljungren som missade några sargträffar men annars höll bra koll på matchen.

Strutar: Conny 1, Lejon 1, Per 1, Loffe 2

DYNAMO UTMARKEN - OCARINABLACKSOX 3-9 (1-6, 2-3)

Denna matchen började helt i vår smak. Lejon hittade målet från alla möjliga och omöjliga vinklar och visst måste han väl ha bytt blad eller åtminstånde hookat om litta, äntligen hitta även 13 conny målet mer än en gång som nog kan bli het även offensivt vilket vi hoppas nu till avslutning och till ett slutspel som vi har goda chanser till.

I andra hämtar Dynamo in lite av vår ledning och även fast de närmade sig så kände vi oss aldrig riktigt hotade.

Skönt med lite övertag mot Dynamo som eventuellt kan bli ett motståndarlag till oss i slutspelet.

Vi tackar även kvällens inlån/wildcards Linus och Hagbom för en bra innsats.

Stutar: Inlånade Hagbom 1, Nicco 1, Conny Bansaug 2, Lejon 4

OCARINA BLACKSOX - SERIELEDARNA 7-6 (4-4, 3-2)

En jämn match som jag redan har glömt hur den gick till.

Tror de svar Mange som med ett välplacerat skott avgjorde matchen i slutet.

Strutar: ?

DREAMTEAM - OCARINA BLACKSOX 9-2 (4-1, 5-1)

Gubbarna i Dreamteam gick ut i ett högt tempo och fick snabbt ledningen i denna match. 2-0 kom efter en omdiskuterad straff där tydligen målchans var påväg att uppstå enligt domaren. Frågan är hur domarna siar in i framtiden och kan se att spelare kommer dribbla sig förbi två spelare? Men staff blev det i alla fall och iskalle Losell hade inga problem att förvalta den. 3-0 kom av bara farten och efter det ändrar Dreamteam sitt spel till total försvar och lever på sina vassa kontringar. Vi lyckas i alla fall reducera och det känns som vi fortfarande har en god chans inför andra.

Dreamteam fortsätter andra perioden som de avslutade den första med sitt defensiva spel och detta är något som vi inte lyckas reda ut under hela matchen. Trots ett stort bollinnehav så är det Dreamteam som kontrar in boll efter boll. I slutet rinner det iväg lite i målprotokollet när orken och humöret tryter.

Dreamteams duktiga målvakt ser till så det aldrig blir någon spänning i denna match men även vår inlånade målvakt, Tore "med den store" gör många svettiga räddingar.

Strutar: ?, ?

_____________________________________

FBC TRIDENT - OCARINA BLACKSOX 7-13 (4-4, 3-9)

Vi börjar första perioden med att falla in i deras spel vilket varken passar eller gynnar oss. FBC skjuter en hel del och får med några mål av detta, vi reduserar tillbaka i hela första.(4-4)

Bra samlat snack i periodpausen gör att vi ser till att göra det vi är starka på vårdar bollen tills vi har de rätta lägena och inte sätta varandra i svåra lägen, vilket direkt resulterar till att vi tar grepp om matchen och tar en stabil ledning. Vi gör en bra stabil andra period med några snygga mål som gör att vi tar en välförtjänt seger.

Strutar: Loffe 3, NicKo 3, Lejon 3, Jim 1, Björsing 1, Mange 1, Conny 1